bzgmEt11E5HTQEKtGS2UDoHCzZUCQO2vqCRcHNxB.jpg
s1olc4cZfOhmrdPeigUvAp1FYF1ixB0qFkGwTThO.jpg
L3ndbWiaDKsBrDhrdAtbWlARMq8f6SYpz43Qnrjp.jpg

Onderhoud & Reparatie

Of uw auto nu hartstikke nieuw is of een al wat ouder exemplaar: elke auto heeft onderhoud nodig. Op die manier voorkomt u dat er onverwachte reparaties aan uw voertuig nodig zijn en bespaart u tegelijkertijd ook nog eens op de kosten. Bij Autoservice Fikse controleren we uw auto tijdens een onderhoudsbeurt standaard op een aantal specifieke punten. Onze gekwalificeerde monteurs kijken met veel aandacht en op een gestructureerde manier naar uw voertuig. Op die manier krijgen zij een duidelijk beeld van de technische staat van uw auto.

Hoe vaak is onderhoud aan uw auto nodig?

Over het algemeen geldt dat een auto minimaal een keer per jaar een onderhoudsbeurt nodig heeft. Diverse onderdelen dienen regelmatig gecontroleerd te worden. De auto’s van tegenwoordig geven vaak ook zelf aan (via meldingen op het dashboard) dat ze onderhoud nodig hebben. Bijvoorbeeld na een bepaald aantal gereden kilometers of het verstrijken van een jaar na de vorige controle van de auto. Houd de meldingen van uw auto dus goed in de gaten en zorg dat u op tijd kiest om de auto een onderhoudsbeurt te laten ondergaan. Is uw auto ook aan de APK toe? Dan kunt u deze werkzaamheden bij ons ook prima met elkaar combineren.

Wilt u ook een onderhoudsbeurt voor uw auto bij Autoservice Fikseregelen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of plan direct een werkplaatsafspraak in.